BURSA / OSMANGAZİ - Bursa Hürriyet Anadolu Lisesi

Karnelerimizi Dağıttık

2016 -2017 eğitim öğretim yılı okulumuzda karne törenini yapıldı. Törende dereceye giren öğrencilerimiz Buse Şahin, Erhan Al ve Melek Acar´a plaketlerini verdikten sonra okul birincimiz Buse Şahin okul kütüğüne ismini çakt. Okul müdürü Yusuf KAYAALP ve müdür yardımcısı Abdurrahman Akyüz´ün başarı ve teşekkür konuşmasından sonra öğrencilerimize girecekleri sınavlarda başarı dilekleri iletildi. 09-06-201709-06-201709-06-201709-06-201709-06-201709-06-201709-06-201709-06-201709-06-2017

Değerli İdareci Arkadaşlarım,

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım,

Bizlerden ve çocuklarımızdan desteklerini esirgemeyen çok kıymetli velilerim,

Sevgili öğrencilerim,

Bugün itibariyle 2016-2017 Eğitim-öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Birazdan sınıflarınıza geçecek ve

karnelerinizi alacaksınız. Bu karnelerle idare ve öğretmenleriniz olarak bizler, sene boyunca ideallerine ulaşmak için çaba gösteren siz öğrencilerimiz, bu 3 ay boyunca eksikliklerimizin ne olduğunu saptayıp önümüzü aydınlatacak tedbirler almamız gerekiyor.

Sevgili çocuklar,

Bugünden itibaren tatiliniz başlıyor. Tatiller, dinlenmeyi hak ettiğiniz dönemlerdir. Ancak unutulmamalıdır ki, dinlenmek sadece boşa vakit geçirmek demek değildir. Tatil süresince sizi dinlendirecek ve eğlendirecek, eğlenirken öğretilecek birçok oyunların olduğu gibi zayıf olduğunuz konularda kendinizi yetiştirme fırsatını da elde etmiş olacaksınız. Yeteneklerinizi

geliştiriniz, güçlü yönlerinizi destekleyecek etkinlikler yapınız. En önemlisi kitap okuma alışkanlığını edinmenin yollarını aramalısınız. Çünkü okumak, problemlerin ve sıkıntıların kaynağını kurutur. Bir sonraki eğitim öğretim yılında daha donanımlı ve hazır bir şekilde olacağınıza inancımız tamdır.Bunun için yaz tatilinde siz dinlenirken biz okullarımızı sizin için daha iyi duruma getirebilmek için çalışacağız.

12.Sınıf öğrencilerimize girecekleri sınavda başarılar diliyorum. Vatana, millete ve ailesine layık, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olmanızı dilerim.

Kıymetli velilerim,Uzun ve yoğun bir süreçten sonra yıl boyunca öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşıladınız, yanlarında oldunuz ve her fırsatta bizlerin yanında oldunuz ve desteklerinizle bizim gücümüze güç kattınız. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.

Konuşmamın sonunda; bir eğitim öğretim yılı boyunca adeta bir aile bilinciyle okulumuzu sahiplenen, iyi şeyler için çabalayan, imkansızlıklar içinde yılmadan çalışan idareci arkadaşlarıma, değerli öğretmenarkadaşlarıma, okul personelimize, tüm öğrencilerimize ve velilerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Sevgiler ve saygılar sunuyorum.

Okul Müdürü -Yusuf KAYALP

Yayın: 09.06.2017 - Güncelleme: 09.06.2017 16:06 - Görüntülenme: 349